Nieuwe website

nieuwe website
by Paul |26 juni 2016 | Website

Nieuwe website

Sinds kort is onze nieuwe website online. Onze vorige website was nog niet geschikt voor mobiele apparaten, maar dit nieuwe design wel. Het werkt zowel op smartphones, tablets en computers. Ook zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo kunt u bijvoorbeeld nu filteren in het portfolio, zodat u alleen resultaten krijgt waar u naar zoekt. Tevens hebben we nu een contactformulier toegevoegd, zodat u het e-mail adres niet hoeft te kopiëren naar uw eigen mailprogramma.

Ook is er een koppeling gemaakt met social media.

Natuurlijk zijn we altijd benieuwd naar u feedback? Wat vindt u van het nieuwe design? Vindt u dat er bepaalde elementen anders mogen? Laat het ons dan weten in de reacties hieronder. We zijn erg benieuwd.

Share this post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *